MŠ Stračov - zahájení školního roku 2013-2014

 PODĚKOVÁNÍ

V důsledku vodovodní havárie, v polovině letošního léta, se musela mateřská škola uzavřít do konce srpna.
Chtěla bych touto cestou, jménem všech zaměstnanců mateřské školy, poděkovat zastupitelům Obce Stračov za pomoc při zajišťování a koordinaci řemeslných prací potřebných k odstraňování škod. Poděkování také patří „děvčatům“ z Dámského klubu za prvotní úklid prostorů poničených vodou, všem zaměstnancům obce a řemeslníkům podílejících se na renovacích a opravách školy, zákonným zástupcům našich dětí za jejich trpělivost a pochopení, Mateřské škole Petrovice za ochotu a pomoc s poskytnutím péče našim dětem v době přerušení provozu, a v neposlední řadě všem příznivcům a přátelům mateřské školy, za jejich nezištnou pomoc a podporu, v této nelehké situaci.
Díky Vám všem můžeme v pondělí 2. září znovu otevřít mateřkou školu a přivítat se s malými předškoláčky a jejich rodiči.
Čeká nás ještě spousta práce související s další renovací a rekonstrukcí mateřské školy, ale věřím, že s Vaší další pomocí vše zvládneme ku prospěchu těch nejmenších, naší nové generace.
Těším se na vzájemná setkávání při kulturních a společenských akcí, a také na spolupráci při uskutečňování společných akcí mateřské školy, obce a jejich spolků.

Přeji Vám všem, a zaměstnancům mateřské školy, nespočet osobních a pracovních úspěchů v nadcházejícím školním roce.


Mgr. Monika Králová, ředitelka Mateřské školy, Stračov.