Nadace ČEZ - podpora pro TJ Stračov z.s.

A teď jsme na řadě my

Jak už víte, před Vánocemi byly TJ Stračov z. s. věnovány prostřednictvím nadace ČEZ prostředky na nákup sportovního vybavení ve výši 124 669 Kč.

Největší radost máme z nejmenších cvičenců, kteří se ve třech skupinách scházejí každé pondělí. Dopoledne společně cvičí Robata s maminkami, odpoledne pak Sokolata, předškolačky a ve čtyři hodiny je vystřídají starší děti. Našim cílem je, aby se děti ke společnému pohybu vydržely scházet co nejdéle, proto jsme velkou část prostředků věnovali na pomůcky určené právě malým sportovcům. Venku i v tělocvičně jsme již vyzkoušeli sestavu na překážkovou dráhu, která se postarala i o zábavu na dětském karnevalu pořádaném naším spolkem. Batolata si ráda hrají s molitanovou stavebnicí a překonávají díly švédské bedny z PUR pěny. Kotrmelce a hvězdy metají předškolačky na krásném novém, pět metrů dlouhém, gymnastickém koberci a k relaxačním cvikům se výborně hodí tatami žíněnky. Na pohybové a míčové hry na venkovním hřišti využijeme rozlišovací dresy, volejbalové, basketbalové, fotbalové míče, medicinbal, tenisové rakety a frisbee.
 Víme, že je dospělými hojně navštěvována posilovna. K nadstandardnímu vybavení malé vesnické posilovny jistě patří nový běžecký pás, rotoped, stepper, a eliptický trenažér.
 Ani rekreační sportovci nepřišli zkrátka. K příjemně stráveným chvílím jistě přispějí ruské kuželky a pétanque.
 A proč jsme na řadě? Protože teď už musíme investovat my. Pevnou vůli a čas. Radost z pohybu se dostaví sama.

Za TJ Stračov z. s.  Hana Klicperová

Fotogalerie