HC STRAČOV článek zimního zpravodaje

 

HC STRAČOV

               Od podzimního článku do zpravodaje se toho u Stračovských hokejistů moc nezměnilo. Jelikož jak jsem již psal, Mžanská OHL (obecní hokejová liga) začíná v prosinci a to hlavně v závislosti na počasí. Nicméně první trénink a zároveň takový Hokejový camp (jak se říká u profi hokeje :-) ) jsme již stihly. V neděli 24.11 jsme se sešli na hokejovém stadionu v Hradci Králové, jak hráči z týmu Stračova tak i ostatní kluci a chlapy spojení s obcí Stračov a trochu jsme potrénovaly :-). Přišlo nás celkem 22 hráčů (10 z týmu HC Stračov a 12 ostatních kluků a chlapů).

Ještě před zmiňovaným začátkem sezóny se budeme snažit domluvit nějaké přátelské utkání s kterýmkoliv týmem OHL a když by nám pomohla i zima, tak se budeme snažit využít i naší Stračovskou nádrž ( tkz. Koupaliště), kde bychom také mohly potrénovat :-).

            V minulém článku jsem všem nabízel možnost přiobjednání fanouškovských šál a dresů. Moc lidí tuto možnost nevyužilo, ale ti co si nějaké věci objednali, se mohou co nevidět na své předměty těšit :-).

            Jako tým jsme nyní zakoupily nové hrací puky s potiskem ,,HC STRAČOV´´, které nám snad pomůžou v častém (snad nechtěném :-) ) odcizení jiných týmů při rozcvičení před samotnými zápasy OHL. Jelikož za minulou sezónu jsme postrádali asi 30 puků.

Ještě bych rád poděkoval obci Stračov za finanční podporu našeho týmu, jelikož stále platí, že tento sport je finančně náročný. Minulou sezónu nám pomohly i jiní sponzoři, díky kterým jsme mohly zakoupit dresy. Letos nikomu reklamní plochu nabídnout nemůžeme, ale i kdyby nám někdo chtěl přispět na letošní startovné či jiné pomůcky, budeme samozřejmě rádi :-).

            Na závěr Vám všem k blížícím se Vánocům a Novému roku přeji, hlavně hodně zdraví, lásky, štěstí a rodinné pohody a klidu.

 

Lukáš Kukla 

Fotogalerie