ČERVEN 2017 V MATEŘSKÉ ŠKOLE STRAČOV

…POD POKLIČKOU V NAŠÍ MATEŘINCE…

Mezinárodní den dětí jsme oslavili v pátek 2.6. mlsáním nanukového dortu a zhlédnutím divadelního představení "Jak se vaří pohádka".

ROZLOUČENÍ S PŘEDŠKOLÁKY

V rámci oslavy Mezinárodního dne dětí naše obec Stračov uspořádala Dětský den. Při této příležitosti jsme se slavnostně rozloučili s našimi předškoláky, kteří v září usednou do lavic 1. tříd ZŠ Milovice a ZŠ Nechanice. Děti dostaly šerpu, pamětní list, knihu a didaktickou hru. Na závěr si společně zatančily a zacvičily nejen samy, ale i s rodiči v rytmu dětské populární hudby.

Naši předškoláci:

-  Anna Ryglová

- Veronika Horáková

-  Andrea Foffová

-  Klára Bezděková

-  Lukáš Bezděk

-  Matyáš Bezděk

-  Ondřej Doležal

-  David Mikas

-  Tobiáš Ersepke

-  Matouš Kolář

-  Kryštof Pour

-  Antonín Luňák

HODNĚ ŠTĚSTÍÍÍÍÍÍ   !!!!!!!

VÝLET DO FAJN PARKU

Ve čtvrtek 8. června jsme se za slunečného počasí společně s dětmi z petrovické mateřské školy vydali na výlet do Chlumce nad Cidlinou, kde se nachází zábavní areál Fajnpark se spoustou atrakcí. Po příjezdu jsme se nasvačili a vyrazili na malý výlet do druhohor, do Dinopralesa, kde jsme potkali mnoho vyhynulých dinosaurů. Potom si děti vyzkoušely hru na africké bubny. Velkému ohlasu a zájmu dětí se těšil Zvířátkov a Kozov. Ve volném výběhu si děti mohly pohladit a nakrmit kozy, oslíky, viděli jsme i lamy a holandské zakrslé kozy. Klidnější pochůzku mezi zvířátky vystřídalo skákání na trampolínách, skákacím polštáři, želvě či domečku. Posilněni chleby s řízky jsme výlet zakončili návštěvou Miniměsta, kde si děti pohrály v domečcích a projeli se na odrážedlech. Domů děti odjížděly nadšené.

 

PŘEJEME VŠEM KRÁSNÉ A POHODOVÉ LÉTO PLNÉ ODPOČINKU A SLUNÍČKA.

Monika Králová & kolektiv mateřské školy

Fotogalerie