21. 8. 2012

STRAČOVSKÁ POUŤ 2012 A PREZENTACE MÍSTNÍCH SPOLKŮ

Letošní pouť ve Stračově byla obohacena netradiční akcí pořádanou OU Stračov a místními spolky s názvem "STRAČOVSKÁ POUŤ 2012" aneb PREZENTACE MÍSTNÍCH SPOLKŮ PŘI OSLAVĚ CELOREPUBLIKOVÉ CENY SVAZU MĚST A OBCÍ: "CENA NADĚJE PRO ŽIVÝ VENKOV".

Akce byla zahájena již v pátek 20.7. 2012 v podvečer na místním hřišti, koncertem kapel ATLANTIS, U2 revival a Metallica revival. Počasí bohužel trochu zlobilo a tak účast návštěvníků nebyla příliš velká. Ti co přišli, však určitě nelitovali a užili si kvalitní vystoupení všech tří hudebních těles.

V sobotu 21.7.2012 od 13:30 pak byla zahájena hlavní část oslav. Na prostranství před místním zámkem si místní spolky zřídili stánky se svojí prezentací a následně příchozí návštěvníky seznámili se svojí činností. Program obohatili místní děti zpěvem lidových písniček, které nacvičili s maminkami ze spolku Šikovné ručičky. Dětský pěvecký soubor Kaštánek ze Mžan pak pokračoval svým pěveckým výstupem. Následovala dechová hudba Podkověnka a ve večerních hodinách se o skvělou náladu v párty stanu tradičně postaral harmonikář Pepa Šorm. Pozdní noční hodiny pak už patřily duu No Problem.

Po celý den bylo zajištěno i tradičně dobré občerstvení a kdo vydržel nepřišel o vynikající rožněné prase.

Obecní úřad ještě jednou děkuje všem místním spolkům, díky nimž se obce Stračov a Klenice právem pyšní titulem:

ŽIVÝ VENKOV

 

Přílohy

PLAKÁT  [pdf, 4.9 MB]

Fotogalerie